Foto’s Leeuwhondjes wandeling

Lowchen

Wandeling Loonse en Drunense Duinen 2014

Vandaag was de wandeling in de Loonse en Drunense duinen. Na wat oponthoud onderweg was iedereen toch mooi op tijd, en het weer zat mee. Dertien Leeuwhondjes en 1 Chinese Naakthond met de prachtige naam Rambo. Aan het begin nog even Lara kwijt, die zag door alle benen haar eigenaar niet meer. Maar dat was gelukkig snel in orde.
De honden konden lekker uitrazen op het zand, de eigenaren bijkletsen en tips delen. Daarna nog heerlijk in de zon op het terras een lunch. Gelukkige eigenaren en tevreden honden, wat wil een mens nog meer!

De foto’s zijn hier te bekijken.

Wandeling!

Hallo allemaal,

Hierbij informatie over een Leeuwhondjes wandeling in Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen

Zondag 12 oktober
Start 11:00 uur

Verzamelen bij restaurant Bosch en Duin. Er is een losloop gebied en in het restaurant zijn honden, mits aangelijnd, welkom.
Voor wie wil kan er daarna dus nog wat gedronken en/of gegeten worden.
We hopen op een grote opkomst!
Thérèse & Karen

Op stap

Welkom!

Welkom bij Leeuwhondjes Nederland. Wij willen proberen alle informatie over dit geweldig leuke ras aan te bieden op deze website. Karakter, uiterlijk, verzorging, pups, foto’s, sport, shows, fokkers…….noem maar op.

 

 

Voor informatie over al deze onderwerpen zijn wij afhankelijk van fokkers en eigenaren. Dus hebben jullie iets te melden, doe dat hier zodat we er allemaal van kunnen genieten!

Leeuwhondjes fokkers Nederland